Mi olakšavamo živote deci oboleloj od raka i njihovim najbližima pružajući praktičnu, emotivnu i materijalnu podršku.
Mi smo nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka koje sačinjavaju roditelji, lekari, medicinsko osoblje i svi ljudi dobre volje.
 
 
 • Novosti

  Štamparija TULI- otisak prijateljstva i podrške
  Štamparija TULI- otisak prijateljstva i podrške

  Iskreno deleći sa nama  uverenje da je briga o bolesnoj deci i njihovim porodicama zajedniči zadatak svih nas kome svako može doprineti na svoj način, naši prijatelji iz Štaparije TULI iz Vršca su nam ponovo donirali štampu NURDOR lifleta.

  Njihov moto je : „Kristalno jasan otisak“, a mi samo možemo dodati :

  „Kristalno jasan otisak štamparije TULI na filantropskoj karti i Vršca i Srbije!“

  S velikim poštovanjem, zahvaljujemo i ovog puta na povernju i podršci.

 • Novosti

  Donacija prijatelja iz kompanije Julius Meinl!
  Donacija prijatelja iz kompanije Julius Meinl!

  Naši dragi prijatelji iz kompanije Julius Meinl u želji da omoguće što bolje uslove lečenja, pomogli su nam oko nabavke aparata za opremanje novog hemato-onkološkog odeljenja u Nišu. Ovih dana obradovali su naše mališane predivnim poklonima koji će pomoći da mašta oboji bolničke zidove i da u kreativnosti prođe, uvek predugačak, bolnički dan. Dragi prijatelji, toplo zahvaljujemo na podršci i pomoći!

 • Novosti

  NURDOR na festivalu PozitivNi
  NURDOR na festivalu PozitivNi

  Poštovani prijatelji, NURDOR je i ove godine bio deo prelepe atmosfere PozitivNI ulični festival - Niš, održanom u parku Čair. Na našem štandu postavljenom u subotu 02.06. u okviru dečjeg dana, mališani su mogli da uživaju u kreativnim radionicama crtanja i iscrtavanja lica. Ovaj festival na različite načine promoviše kulturu, umetnost, sport i rekreaciju. Hvala organizatorima na podršci u našem poduhvatu da unapredimo kvalitet života i lečenja dece obolelele od raka širom Srbije.