Mi olakšavamo živote deci oboleloj od raka i njihovim najbližima pružajući praktičnu, emotivnu i materijalnu podršku.
Mi smo nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka koje sačinjavaju roditelji, lekari, medicinsko osoblje i svi ljudi dobre volje.
 
 
 • Novosti

  Otvaranje nove igraonice na dečijem hemato-onkološkom odeljenju u Novom Sadu
  Otvaranje nove igraonice na dečijem hemato-onkološkom odeljenju u Novom Sadu

  Zahvaljujući našim prijateljima iz Enterijera "Janković", svečano smo otvorili novu igraonicu na dečijem hemato-onkološkom odeljenju u Novom Sadu! Veliko HVALA što ste dali veoma važan doprinos u poboljšanju uslova lečenja mališana i prepoznali potrebu i značaj da odeljenje dečije hemato-onkologije ima svoj bajkoviti prostor! 

  Igraonica "Maštaonica" namenjena je našim superherojima, koji će moći da uz igru, zabavu i druženje olakšaju periode boravka u bolnici. 

 • Novosti

  POČINJU PRIJAVE ZA LETNJI KAMP U IVANJICI
  POČINJU PRIJAVE ZA LETNJI KAMP U IVANJICI

  NURDOR te poziva da se prijaviš za letnji kamp Ljubavi i Nade za decu i mlade lečene od malignih bolesti. 

  Kamp će se održati od 24.-31.jula 2019.god. u Ivanjici. Pravo na prijavu imaju deca od 3 do 18 godina nakon završenog lečenja (minimum 6 meseci). U kampu će boraviti deca do 7 godina u pratnji roditelja/staratelja i deca i mladi od 7 - 18 godina u pratnji organizatora i volontera. Udruženje snosi troškove boravka i puta. Mesta polaska Beograd i Niš.

  Za prijavu potrebno:
  - popunjen prijavni formular (preuzeti ovde)
  - fotokopija otpusne liste
  - prosek primanja za poslednja 3 meseca za oba roditelja ili potvrda o nezaposlenosti
  - fotokopije ličnih karti roditelja

  Prijave poslati do 24.06. na:
  NURDOR, Čolak Antina 16, Beograd
  NURDOR, Vizantijski bulevar 12, Niš
  NURDOR, Preradovićeva 138, Petrovaradin

 • Novosti

  Bosch i Krol sredili NURDOR roditeljsku kuću!
  Bosch i Krol sredili NURDOR roditeljsku kuću!

  Beograd, maj 2019. - Uvek smo srećni i ponosni na naše prijatelje koji ulože trud i vreme kako bi malim super herojima u roditeljskim kućama olakšali i ulepšali dane.


  Ovaj put to su učinili zaposleni u kompanijama "Bosch" koji su se organizovali i zahvaljujući predanom timskom radu za samo jedan dan okrečili celu roditeljsku kuću na Bežanijskoj kosi i kompanija "Krol" koja je još jednom volonterski očistila i dezinfikovala prostor u kom borave deca obolela od malignih bolesti.

  Za naše mališane je od neizmerne važnosti da borave u adekvatnim uslovima, u prostoru koji je uredan i čist. Takođe, uvek nas obraduje kada se angažuju zaposleni unutar kompanija, koji na taj način stvaraju prave male zajednice dobročinstva oko sebe.

  Zahvaljujemo se kompanijama Bosch i Krol na podršci, a najveće hvala neka budu naši mali super heroji koji sada uživaju u lepom i sređenom prostoru!

 • Novosti

  Maturanti srednje medicinske škole "7.april", Novi Sad zajedno za NURDOR
  Maturanti srednje medicinske škole "7.april", Novi Sad zajedno za NURDOR

  Maturanti srednje medicinske škole u Novom Sadu "7 april" izabrali da zadnje srednjoškolske dan provedu u NURDOR-ovim majicama i time dali podršku deci koja se bore sa malignitetom.


  Hvala vam draga deco, zajedno sa vašim nastavnicima i roditeljima, jer ste na pravom putu vašeg budućeg medicinarskog poziva, a to je put empatije, podrške i predanosti svom pozivu.