Mi olakšavamo živote deci oboleloj od raka i njihovim najbližima pružajući praktičnu, emotivnu i materijalnu podršku.
Mi smo nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka koje sačinjavaju roditelji, lekari, medicinsko osoblje i svi ljudi dobre volje.
 
 
 • Novosti

  NURDOR u srcu i na majici
  NURDOR u srcu i na majici


  Dragi prijatelji, prošetajte virtuelno do Oglasi za život i pomozite konkretno!

  Kupovinom neke NURDOR ili „I ja se borim!“  majice - ljubičastoj ili zelenoj boji, pomoći ćete izgradnju novog dečjeg hemato-onološkog odeljenja u Nišu!

 • Novosti

  Poseta SIOPE
  Poseta SIOPE

  Imali smo čast i zadovoljstvo da zajedno sa saradnicima – lekarskim timom Odeljenja hematologije i onkologije Univerzitetske dečje klinike dočekamo začetnike projekta „Evropski standardi za negu dece sa malignitetom“, prof. dr Jerzy Kowalczy, dr Marzenu Samardakiewicz i prof. drJaneza Jazbec iz SIOPE- Evropskog udruženja pedijatrijske onkologije i da im predstavimo naše projekte vezane za podršku roditeljima tokom lečenja.

  Poseta predstavnika SIOPE je imala za cilj bliži uvid u standarde lečenja i nege dece obolele od raka u Srbiji i podrške porodicama, kao i mogućnost umrežavanja sa evropskim referentnim centrima.

 • Novosti

  I ove godine smo na Nišvillu
  I ove godine smo na Nišvillu

  Poštovani prijatelji, kao i prethodnih godina, NURDOR će i ove godine propratiti Internacionalni Jazz festival Nišvill. Tokom trajanja festival, u periodu od 10. do 13. avgusta na šetalištu u Tvrđavi biće postavljen NURDOR štand na kome će posetioci imati priliku da se informišu o aktivnostima udruženja, o velikom projektu izgradnje dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu i našoj kampanji "Oglasi za život". Pored prijatnih i nasmejanih volontera dočekaće vas i mnogo sitnica, kao i ramovi za fotografisanje sa Hulkovim rukavicama, koji služe kao podrška kampanji “I ja se borim”.

  Posetite naš štand i pridružite se krugu prijatelja, da zajedničkim snagama izgradino novo dečije hemato-onkološko odeljenje u Nišu!

  ZAJEDNO SE BORIMO! 

  Ukoliko niste u mogućnosti da nas posetite, prodršku možete pružiti slanjem poruke na 1150 jer i tako pomažete unapređenje kvaliteta lečenja naše dece. Cena poruke je 100 dinara i važi za sve mreže ♥