Mi olakšavamo živote deci oboleloj od raka i njihovim najbližima pružajući praktičnu, emotivnu i materijalnu podršku.
Mi smo nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka koje sačinjavaju roditelji, lekari, medicinsko osoblje i svi ljudi dobre volje.
 
 • Borba za osmeh

  Borba za osmeh

  ''Dobročinstvo je jedino blago koje se povećava deljenjem.'' - C. Kantu

  Našim malim borcima je potrebna podrška, a naša želja je da, udruženi zajedničkim snagama, odnesemo pobedu u ovoj borbi - borbi za osmeh.
   Pozivamo vas da nam se pridružite u utrorak, 22. decembra, u humanitarnoj akciji studenata Univerziteta Metropoliten za NURDOR, namenjenoj kupovini bolničkog ležaja za dečju hematoonkologiju pri Klinici za dečje interne bolesti u Nišu.
  Akcija se održava u muzeju Sinagoga u Nišu, od 11h do 20 h, a posetioci će biti u prilici da doniraju novac kroz mnogobrojne aktivnosti mladih, kao što su brzopotezno crtanje portreta i karikatura, kaligrafsko ispisivanje imena, kupovinom ručno pravljenog nakita, kalendara, bookmarkera, prazničnih čestitki i polovnih knjiga, koje će iz svoje lične biblioteke darivati Mladi ambasadori, volonteri grada Niša i studenti Univerziteta Metropolitan.Na posebno osmišljenoj radionici crtanja, mališani  će, uz pomoć studenta grafičkog dizajna Univerziteta Metropolitan, praviti ukrase za jelku i čestitke.