Mi olakšavamo živote deci oboleloj od raka i njihovim najbližima pružajući praktičnu, emotivnu i materijalnu podršku.
Mi smo nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka koje sačinjavaju roditelji, lekari, medicinsko osoblje i svi ljudi dobre volje.
 
 • Humanitarni koncerti na Kolarcu

  Humanitarni koncerti na Kolarcu

  Dragi prijatelji,

  pozivamo vas na uživanje I druženje  na humanitarnim koncertima  u velikoj dvorani  Zadužbine Ilije M. Kolarca, 13. i 14. decembra.

  Organizacija za narodnu umetnost  predstavlja vam  Međunarodni  dečji festival  horova, pevačkih grupa i folklornih orkestara, pod imenom "Raspevani dživdžani

  13. decembra sa početkom u 18 časova, a 14. decembra sa početkom u 19 časova.

  U foajeu Zadužbine uz NURDOR štand možete pogledati  i izabrati neku od slika naših poznatih umetnika koje su deo kolekcije pripremljene za Humanitarnu aukciju slika u Novom Sadu

  Vašim dolaskom i kupovinom karte ili slike pomažete realizaciju NURDOR projekta od nacionalnog značaja – Izgradnju novog dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu.

  Karte po ceni od 500 dinara možete kupiti na blagajni Zadužbine svakog radnog dana od 10 do 14 i 15.00 do 20.30 i pred početak programa na same dane koncerta.

  Ne propustite priliku da nam se pridružite i doprineste skladu tradicije i humanosti nošenim raspevanim i razigranim dečjim srcima!