Mi olakšavamo živote deci oboleloj od raka i njihovim najbližima pružajući praktičnu, emotivnu i materijalnu podršku.
Mi smo nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka koje sačinjavaju roditelji, lekari, medicinsko osoblje i svi ljudi dobre volje.
 
 • Pozdravi sa toplog Jadrana

  Pozdravi sa toplog Jadrana

  Naši dragi Nurdorovci, porodica Lokin, je, i ove godine, otvorila vrata svoje porodične kuće pružajući  mališanima šansu da po prvi put uživaju u morskim čarima i druženju sa vršnjacima, a mamama  dragocene trenutke odmora u hladu jadranskih borova.

  Zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji NURDOR-a sa udruženjem roditelja dece obolele od raka Krijesnica iz Zagreba, pored tri porodice iz Srbije, u našem letnjem kampu u Pakoštanima uživa i  jedna porodica iz Hrvatske.

  Put naših malih mornara na čarobnu obalu Jadrana potpomogli su prijatelji iz daleke Kanade, porodica Drecun, a za siguran boravak postarala se, već tradicionalno, osiguravajuća kompanija Wiener Städtische.

  Zahvaljujući Turističkoj općini Pakoštane mališani i mame uživaju u fantastčnim sadržajima koje nudi Pine Beach turistički kompleks.

  Još na polasku, cela morska ekipa nam je čvrsto obećala da će se u narednih desetak dana, iz sve snage,  brćkati i uživati i za sve nas što su nam po povratku i potvrdili!