Mi olakšavamo živote deci oboleloj od raka i njihovim najbližima pružajući praktičnu, emotivnu i materijalnu podršku.
Mi smo nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka koje sačinjavaju roditelji, lekari, medicinsko osoblje i svi ljudi dobre volje.
 
 
 • Novosti

  Uskršnji bazar u Delta Planetu
  Uskršnji bazar u Delta Planetu

  19. aprila održan je Uskršnji bazar u Delta Planetu u Nišu. Naši volonteri su se družili sa klincima, bili kreativni i uživali u Uskršnjoj crtaonici.
  Od srca se zahvaljujemo na podršci Delta Planetu u Nišu, svim učesnicima, našim volonterima, posetiocima, deci i roditeljima.... Zajedno činimo našim mališanima praznike lepšim!

 • Novosti

  Praznici su vreme darivanja!
  Praznici su vreme darivanja!

  Naši divni drugari iz II/4 OŠ ,, Vožd Karadjordje" u Nišu sete se svakog praznika naših drugara i uvek ih obraduju divnim znacima paznje!
  Hvala vam dragi drugari što uvek mislite na nas!

 • Novosti

  NURDOR kućica za rehabilitaciju na Fruškoj gori
  NURDOR kućica za rehabilitaciju na Fruškoj gori

  Dragi roditelji,

  Vrata naše NURDOR kućice za odmor i rehabilitaciju na Popovici smo otvorili u želji da vama i vašoj deci obezbedimo mesto za prijatan boravak i odmor. 
  Nakon dugog perioda teškog i iscrpljujućeg lečenja ova kućica pruža mogućnost za oporavak i psiho-fizičko osnaživanje. U NURDOR kućici je omogućen besplatan sedmodnevni smeštaj i boravak deci oboleloj od malignih bolesti, sa članovima njihove porodice, u pauzi tokom lečenja i nakon završenog bolničkog lečenja. Poseduje potpuno opremljene: 2 spavaće sobe, 1 kupatilo, kuhinju i dnevni boravak, 2 terase, veliko dvorište, parking mesto. NURDOR kućica se nalazi na Popovici broj 447, na granici urbanog dela Novog Sada i Nacionalnog parka Fruška gora.

  Više informacija možete dobiti putem telefonskog kontakta na broj 063/346-830 ili mejla novisad@nurdor.org

  DOBRO NAM DOŠLI! 

 • Novosti

  BORA ZA BORCE
  BORA ZA BORCE

  Povodom obeležavanja 15. februara, Svetskog dana dece obolele od malignih bolesti, učenici Gimnazije "Bora Stanković" pripremili su i  izveli  predstave ,,Tri praseta" i ,,Hip-hop šajkača". Prilikom izvođenja prikupljeno je ukupno 137 600, 00 dinara i igračkice za naše male superheroje. Hemato-onkološkom odeljenju u Nišu kupljeni su potrebni aparati: veš mašina, aparat za tretiranje vazduha i mašina za sušenje veša. Zbog mališane koji nisu mogli da prisustvuju predstavi usled terapija i lečenja u bolnici, učenici su napisali i snimili pesmu, a celokupan program zabeležili i poslali kao poklon.