Mi olakšavamo živote deci oboleloj od raka i njihovim najbližima pružajući praktičnu, emotivnu i materijalnu podršku.
Mi smo nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka koje sačinjavaju roditelji, lekari, medicinsko osoblje i svi ljudi dobre volje.
 
 • Novosti

  Edukativna tribina u gimnaziji " Bora Stanković " u Nišu
  Edukativna tribina u gimnaziji " Bora Stanković " u Nišu

  Zlatni septembar je mesec podrške deci oboleloj od raka. Ove nedelje u gimnaziji " Bora Stanković" u Nišu održali smo edukativnu tribinu " I ja se borim ", sa ciljem da mlade naraštaje upoznamo sa načinima i značajem podrške koju svi možemo da pružimo. Zahvaljujemo se našim ljubaznim domaćinima i nastavljamo zajedničku borbu.

 • Novosti

  NURDOR na Festivalu zdravlja
  NURDOR na Festivalu zdravlja

  Festival zdravlja,22. i 23. septembar, Dom omladine, Beograd od 10-20 časova

  Dragi prijtelji,

  Posetite NURDOR štand na Festivalu zdravlja, biće to sjajna prilika da se ponovo sretnemo ili upoznamo!

  Informišite se o trenutnim aktivnostima udruženja i priključite nam se.

  Naročito se radujemo vašoj podršci u četvrtak, 22. septembra u 13:25 časova, kada će naši mladi pobednici učestvovati u zvaničnom festivalskom programu!

  Obojite svoj septembar zlatnom – i vidimo se na Festivalu.

 • Novosti

  I Kangoo fitness festival
  I Kangoo fitness festival

  U nedelju 18.09.2016. godine je u Nišu organizovan prvi Kangoo fitnes festival! Zahvaljujući organizatorima sportskom udruženju Kangoo fit & dream iz Niša, ljubitelji fitnesa  imali su priliku da se upoznaju sa novim stilovima vežbanja. Uz podršku Grada Niša, Kancelarije za mlade i GO Crveni krst i brojnih donatora koji su se odazvali i podržali ovaj festival : As trgovina, Bros taxi, Poliklinika HUMAN, Emergo sport d.o.o., Igraonica Zum Zum Bubamara, , Ivana Simonović, izvršitelj Nevena Spasić , sav prihod prikupljen juče, u iznosu od 173.300 RSD, je uplacen Nurdor-u za izgradnju novog dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu! Hvala svim instruktorima, brojnim sponzorima festivala i učesnicima što su se odazvali pozivu! Hvala članovima fitnes centra Kangoo fit & dream, građanima Niša i brojnim drugim prijateljima festivala koji su se pobrinuli da ovo nedeljno popodne bude poseban doživljaj za sve nas.


 • Projekti

  VII Kamp Ljubavi i Nade
  VII Kamp Ljubavi i Nade

  Poslednju nedelju jula i ove godine smo proveli na najlepši način – družeći se u “Kampu Ljubavi i Nade” u Ivanjici. Po sedmi put okupili smo 40 mališana i mladih iz čitave Srbije i ugostili male prijatelje iz roditeljskog udruženja “Krijesnica” iz Hrvatske. Uz najmlađe kampere boravile su mame, poneki tata i baka. Za sve, i velike i male, spremili smo, uz mnogo ljubavi i vodeći se iskustvima svih predhodnih kampova, veliki broj radionica i različitih zabavnih aktivnosti. Od jutra do večeri, ređale su se kreativne, psihološke, sportske  radionice, škola plivanja, mačevanje, večernje zanimacije i mala škola jahanja koju je, kao i svake godine vodio nezamenljivi čika Steva. Na zadovoljstvo svih, imali smo i neke nove zanimljive aktivnosti.

     

  Plan da gledamo zvezde, pomutilo nam ne nepredvidljivo vreme, ali zahvaljujći novim prijateljima iz astonomskog društva “Orion” iz Ivanjice, saznali smo mnogo toga o nebu iznad nas.