Mi olakšavamo živote deci oboleloj od raka i njihovim najbližima pružajući praktičnu, emotivnu i materijalnu podršku.
Mi smo nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka koje sačinjavaju roditelji, lekari, medicinsko osoblje i svi ljudi dobre volje.
 
 • Biti nečiji Superheroj!

  Biti nečiji Superheroj!

  Beograd 15.12.2021. - Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka NURDOR sa velikim ponosom i zadovoljstvom objavljuje novu donatorsku platformu SUPERHERO.RS.

  Prethodnih meseci, u saradnji sa brojnim prijateljima i saradnicima, a uz pokroviteljstvo našeg dugogodišnjeg donatora kompanije Mastercard, kreirali smo potpuno nov, jedinstven način doniranja online. Pored toga, a kao znak zahvalnosti za sve naše donatore i prijatelje koji će izabrati ovaj način podrške, u saradnji sa domaćim dizajnerima i proizvođačima, pripremili smo novi street brend odeće SUPERHERO. 

  Ovo će postati izuzetno važan održiv način za doniranje kroz koji ćemo moći na jednostavan način da prikupljamo dodatna sredstva za važne inicijative i aktivnosti kojima se bavimo. Na taj način ćemo nastaviti sveobuhvatno i kontinuirano da doprinosimo boljim uslovima lečenja i života dece obolele od raka i njihovih porodica.

  Uz to, Superhero je modna kolekcija koja će  biti dostupna samo preko onlajn platforme i koja će sve one koji ga budu nosili pretvoriti u prave superheroje, jer ćemo novac obezbeđen na ovaj način usmeriti za naše redovne aktivnosti.

  Pozivamo vas da posetite našu novu platformu SUPERHERO.RS i uz svoju donaciju odaberete poklon koji stiže na vašu adresu i čini da postanete pravi Superheroj.

  Posebnu zahvalnost upućujemo našim prijateljima koji su dugo i predano radili na ovoj ideji i pokretanju jedne sasvim nove inicijative koja će promeniti pogled na filantropiju i kulturu doniranja u Srbiji: Mastercard i partneri AIK banka, McCann Beograd, Bex kurirska služba,  Gampo i Drive agency.