Mi olakšavamo živote deci oboleloj od raka i njihovim najbližima pružajući praktičnu, emotivnu i materijalnu podršku.
Mi smo nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka koje sačinjavaju roditelji, lekari, medicinsko osoblje i svi ljudi dobre volje.
 
 • Otvorena NURDOR Roditeljska kuća na Vračaru

  Otvorena NURDOR Roditeljska kuća na Vračaru

  Sa velikim zadovoljstvom objavljujemo da smo 6. juna svečano otvorili renoviranu Roditeljsku kuću na Vračaru, koja je kroz proteklih deset godina pružila toplinu i podršku za više od 500 porodica.

  Kuća je sada kompletno renovirana, osmišljena sa ljubavlju i pažnjom, kako bi odgovorila na potrebe svakog roditelja i deteta koji će u njoj boraviti.

  Renovirana Roditeljska kuća obuhvata šest porodičnih soba, dve potpuno opremljene kuhinje, tri kupatila, jedan toalet, dve prostrane ostave, tri prelepe terase, dvorište i kancelariju za tim za psiho-socijalnu podršku. 

  Posebno smo ponosni na novi kutak za roditelje, prostor namenjen pružanju psiho-socijalne podrške, koji će omogućiti roditeljima da se opuste i dobiju neophodnu pomoć u teškim trenucima.

  Ovaj značajan poduhvat ne bi bio moguć bez nesebične podrške naših brojnih prijatelja. Veliko hvala kompanijama i pojedincima koji su prepoznali važnost ovog projekta.

  Hvala vam što zajedno gradimo bolje sutra za naše Superheroje.