Mi olakšavamo živote deci oboleloj od raka i njihovim najbližima pružajući praktičnu, emotivnu i materijalnu podršku.
Mi smo nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka koje sačinjavaju roditelji, lekari, medicinsko osoblje i svi ljudi dobre volje.
 
  • Rehabilitacijski kamp Zagreb jun 2019.godina

    Rehabilitacijski kamp Zagreb jun 2019.godina

    U periodu od 24.06.2019. do 29.06.2019 godine, održan je Rehabilitacioni kamp Krijesnice, koji se ove godine prvi put organizovao u Zagrebu.

    Naši klinci su imali priliku da se druže sa mališanima koji dele njihovo iskustvo, koji ih najbolje razumeju i prava su podrška jedni drugima. U ovih nekoliko dana naši mališani delili su svoje lepe, ali i teške trenutke sa svojim vršnjacima i ubrzo postali jako dobri i pravi prijatelji.

    U rehabilitacionom kampu svako dete se oseća lepo i prihvaćeno, među svojima.

    Tokom dana, imali su  po jednu sportsku, psihološku i kreativnu radionicu, a tokom večeri, različite večernje aktivnosti. Nekada su umesto tih radionica imali i radionicu o ekologiji, kriptografiji i pravljenju prirodne kozmetike. Tokom boravka u Zagrebu, imali smo i organizovan obilazak Zoološkog vrta i Tehnološkog muzeja, čemu su se deca jako obradovala.

    Milena, Nikola i Ogi su ove godine bili učesnici kampa u Zagrebu uz pratnju jednog NURDOR volontera.

    Kamp je namenjen za decu uzrasta od 7 do 14 godina.


    NURDOR je za transportne troškove izdvojio: 28.800,00 dinara, a Krijesnica je kao i do sada obezbedila smeštaj i hranu za naše male superheroje.

 
  •